چرا باید توزیع دیپین را انتخاب کرد؟
لینوکس تا دلتان بخواهد توزیع دارد، از ابونتو تا آرچ اما یک توزیع این میان می درخشد و اهمیت زیبایی توزیع را فریاد می زند. این توزیع نامش دیپین است.
دیپین (Deepin) توزیعی است از سرزمین چین آمده اما کلیشه “جنس چینی” را بر دوش خود حمل نمی کند. در حقیقت این توزیع شاید بتواند نظر شما را درباره محصولات چینی عوض کند.
اگر زیبایی توزیع برای شما اهمیت دارد، بدون شک از دیپین لذت خواهید برد. این توزیعِ بر پایه دبیان، برای مهاجرت از ویندوزِ مایکروسافت بهترین گزینه می باشد. البته کاربرانی که هم اکنون از اوبونتو یا مشتقاتش استفاده می کنند، در استفاده از دیپین مشکلی نخواهند داشت.
نصبِ این توزیع بسیار راحت می باشد حتی راحت تر از اوبونتو، دیپین حتی هنگام نصب هم اصلِ زیبایی و سادگی را رعایت کرده است. پارتیشن بندی هنگام نصب آن نیز از آب خوردن (نوشیدن) راحت تر است و به عنوان آسان ترین پارتیشن بندی میان تمام توزیع ها شناخته می شود. همچنین این توزیع طیف وسیعی از قطعات و سیستم ها را پشتیبانی می کند و به این مورد معرف است. نگرانی ای هم از نظر شناختن بلوتوث یا هر قطعه دیگری هم نداشته باشید که دیپین در این مورد توانا است.
بسیاری از افراد بر این باورند که این توزیع برای سیستم های ضعیف یا قدیمی مناسب نیست که البته تا حدودی این حرف درست است (با توجه به وجود توزیع هایی که با چند مگابایت رم اجرا می شوند). اما دیپین تنظیماتی دارد که اجرای این توزیع را برای سیستم های ضعیف تر، راحت تر می کند. اما در هر صورت بهتر است که به “حداقل” هایی که توسعه دهنده های دیپین مشخص کرده اند گوش دهیم:
CPU: Intel Pentium IV 2GHz or higher
Memory: more than 2G RAM, 4G or higher is recommended
Disk: more than 10 GB free disk space
دیپین همانطور که گفته شد بر پایه دبیان است اما مخازنِ جدا دارد و به کامل بودنِ مخازنش معروف است. این توزیع بعد از نصب، تعداد زیادی از نرم افزار های اختصاصی را به همراه دارد که عملکردِ خوبی هم دارند و ممکن است شما را از نصب نرم افزار های دیگر منصرف کند. برای آفیس از مجموعه نرم افزار های WPS Office suite استفاده می کند و تقریبا تمام نرم افزار های باقی مانده کارِ دستِ خودِ توسعه دهنده هایِ دیپین می باشند.
کسانی که از دیپین استفاده کرده اند همواره گله و شکایت از میرور های دیپین داشته اند و به کار بردن کلمه “فاجعه” برای سرور اصلی آن در چین بیراه نمی باشد. اما دیپین در آپدیت های اخیر به طورِ خودکار بهترین میرور را انتخاب می کند.
دیپین همواره آپدیت می شود و بر رفع باگ ها و مشکلات، اراده جدی ای دارد. در هر آپدیت قابلیت های جدید تر و بهتری به همراه می آورد. اخرین نسخه در زمانِ نوشتنِ این نوشته ۱۵.۹ می باشد.
البته می توان از دسکتاپ دیپین (DDE) در باقی توزیع ها نیز استفاده کرد، اما عملکرد آن به خوبی خود دیپین نخواهد بود.
دیپین را می توانید از طریقِ سایتِ رسمیِ دیپین دانلود کنید و به جمعِ دیپینی ها بپیوندید. اگر سوالی درباره دیپین دارید، کامنت کنید.
سلام
به تازگی deepin رو نصب کردم و باید به فایل سرور ویندوز وصل بشم با فایل منیجر با استفاده از راهنمای سایت خودش و چندتا سایت تلاش کردم ولی وقتی ادرس سرور رو میزنم این \یغام رو میده location is already mounted و نام user/pass نمیپرسه.
اگر میشه راهنمایی کنید
اگر لازمه anydesk میتونم بدم
سلام. فکر کنم این لینک کمکتون کنه اگر درست متوجه شده باشم موقعیت شما چی بوده.
من خودم کاربر ویندوز هفت هستم و با وی ام ویر دیپ این و کالی رو نصب کردم جفتشون محیطاشون جذابه ولی دیپ این یچیز دیگست
ممنون قشنگه واقعا
من تازه وارد لینوکس شدم و ابونتو نصب کردم
تمامی نرم افزار هایی که تو ابونتو هست رو میشه تو همینم اجرا کرد <
من الان از نسخه ۲۰ بتا استفاده میکنم باید بگم از نظر لیووت وافعا شاهکاره
هرچند باگ های کوچکی داره ولی احتمالا توی نسخه پایدار حتما این مشکلات برطرف میشه
عالیه پسر
سلام، دیپین از فارسی پشتیبانی میکنه؟ میشه زبان فارسی رو به کیبورد اضافه کرد؟
سلام، برای زبان سیستم نه ولی کیبورد آره.
سلام من امروز Deepin رو نصب کردم در کنار باگ هایی که داره اما استفاده ز اون لذت زیادی به من منتقل میکنه ترجیح میدم تا زمانی که مجبور به استفاده از ویندوز نشدم از deepin استفاده کنم . اگه کسی نصب نکرده حتما نصب کنه چون خیلی جذاب و لذت بخشه.
دیپین زیباست محیطش خیلی شبیه macosx هست ولی خیلی سنگینه حتی از گنوم هم سنگین تره..
سلام
میگن که دیپین جاسوسه ؟
درسته ؟
یه ریپازیتوری ساده میخوای توش اد کنی command not found میده!
و این مضحکه!
حق با شماست ولی میشه از راه های دیگهای هم ریپازیتوری اضافه کرد.